accesskey_mod_content

Esdeveniments

Encontre Internacional de Seguretat de la Informació

  • Programa en directe des del Palau d'Exposicions de León amb aforament restringit de públic. Emissió per vídeo streaming per a tots els assistents virtuals.
  • 19 octubre 2021 - 20 octubre 2021
  • 10:00

INCIBE obre el registre per 15ENISE , l'Encontre Internacional de Seguretat de la Informació

L'Institut Nacional de Ciberseguretat (INCIBE) ha obert el registre per assistir a la quinzena edició de el  Encontre Internacional de Seguretat de la Informació ((Obre en nova finestra) ENISE(Obre en nova finestra) )(Obre en nova finestra)  els dies 19 i 20 d'octubre. Sota el lema ‘New Visions’, es podrà seguir de manera híbrida, combinant activitats presencials en el Palau d'Exposicions de León, amb la possibilitat de seguir-ho online a través de la  plataforma habilitada(Obre en nova finestra) .

El Palau d'Exposicions acollirà diverses iniciatives a través d'un aforament limitat d'accés, com el  programa de conferències i taules rodones en directe(Obre en nova finestra)  i un espai expositiu físic de 35 stands. I a més, en format virtual, els assistents podran seguir el programa complet de conferències, visitar la zona expositiva online, participar en el fòrum de negoci internacional amb reunions bilaterals online entre compradors i venedors i disposaran d'accés als continguts sota demanda en diferit fins al 31 d'octubre.

En aquest encontre se citen professionals, emprenedors, representants del sector acadèmic i investigador, empreses de ciberseguretat, companyies interessades en solucions de seguretat de la informació i inversors, amb opcions d'establiment de contactes professionals.

Programa(Obre en nova finestra)

Inscripció(Obre en nova finestra)  (Registre gratuït)

Font original de l'esdeveniment(Obre en nova finestra)