accesskey_mod_content

Esdeveniments

III Encontre de l'Esquema Nacional de Seguretat (ENS)

  • Via Online, format streaming
  • 24 juny 2021
  • 8:45 - 19:15

Fins al proper 18 de juny, tot aquell que ho desitgi pot sol·licitar l'assistència online a l'esdeveniment, que tindrà lloc el 24 de juny en format streaming.

L'Equip de Resposta davant Incidents de Seguretat de la Informació del Centre Criptològic Nacional, CCN-CERT, avisa de l'obertura del termini d'inscripció a l'III Encontre de l'Esquema Nacional de Seguretat (ENS). 
 
Sota el lema Prevenció proactiva: compliment i vigilància, l'Encontre té com a objectiu continuar oferint un marc comú de seguretat al sector públic i promoure, al mateix temps, l'intercanvi de coneixement entre les administracions públiques espanyoles; una col·laboració imprescindible per millorar els nivells de ciberseguretat d'organismes i organitzacions.
 
Amb les diferents xerrades que es desenvoluparan durant el programa, s'oferiran, als organismes i usuaris assistents, diferents alternatives per millorar les capacitats de prevenció i detecció d'amenaces i ciberatacs. L'Encontre comptarà amb la participació del cap del Departament de Ciberseguretat del CCN, Javier Candau, i del director de la Divisió de Planificació i Coordinació de la Secretaria General d'Administració Digital, Miguel Ángel Amutio.
 
Així mateix, de les ponències que tindran lloc en el marc de la celebració III Encontre de l'ENS destaquen, entre unes altres, 'Prevenció proactiva, Compliment i Vigilància', oferta per Pablo López, del CCN; 'Prontuario de Ciberseguretat per a Entitats Locals', de Carlos Galán; 'Compliment de l'ENS i seguretat jurídica digital en l'Administració de Justícia', oferta per Mar de les Heras, de Procesia Projectes i Serveis; o 'Qualificació de serveis en el núvol', del CCN-PYTEC.
 
 
 
 
  • Seguretat