accesskey_mod_content

Esdeveniments

  II Congrés Nacional d'arxiu i document electrònic

  • Centre Cívic José Saramago. Av. Mar Mediterrani, 24, 28918 Leganés, Madrid
  • 04 febrer 2020 - 05 febrer 2020
  • 09:00

  Els dies 4 i 5 de febrer de 2020 se celebrarà la segona edició del Congrés Nacional d'arxiu i document electrònic al Centre Cívic José Samago de Leganés, organitzat pel Club d'Innovació i l'Ajuntament de Leganés amb la col·laboració de les principals institucions del sector.

  Més de mig miler de responsables, es tornaran a trobar a Leganés per avançar en el repte de posar plenament en marxa en 2020 l'administració electrònica conforme a les exigències legals. Arxivers, gestors, tècnics, jurídics i responsables polítics de tots els nivells de les administracions posaran en valor les seves millors experiències i proposaran noves solucions al repte plantejat.

  Des del paper del professional, la seva necessitat de formació, selecció i adaptació a les nievas exigències; la porta d'entrada del ciutadà en l'administració, el registre, el procés de tramitació, la vida, gestió, validació dels expedients; la digitalització i preservació; la seguretat i interoperabilitat del document; l'arxiu electrònic únic; la conservació i difusió de la informació; la transparència; fins a, les noves tecnologies aplicades al document i a la dada. Aquests seran els contingut previstos en una àmplia oferta de quinze taules rodones, més de 20 comunicacions i ponències i una desena de tallers pràctics.

  Per a la nova administració, és necessari establir models d'arxiu integrals i assegurances, amb el focus en el servei al ciutadà, garantint la preservació i la interoperabilitat entre plataformes, gestors documentals i eines d'arxiu, difonent la informació de valor, el patrimoni i assegurant l'accés controlat a la informació.

  Programa(Obre en nova finestra)

  Inscripció(Obre en nova finestra)

  Fitxa tècnica de l'esdeveniment(Obre en nova finestra)

  Font original de l'esdeveniment(Obre en nova finestra)

  Punt d'Accés General
  Punt d'Accés General