accesskey_mod_content

Esdeveniments

XI Sessió Anual Oberta de l'AEPD

  • Centre de Conferències Pablo VI. Passeig de Juan XXIII, 3. Madrid
  • 25 juny 2019
  • 09:00

L'Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD) celebrarà, el proper 25 de juny, la seva XI Sessió Anual Oberta. Aquesta edició renova completament el seu format, donant cabuda a ponents tant de l'AEPD com d'entitats públiques i privades i desenvolupant-se en tres fòrums paral·lels en els quals s'abordaran diversos aspectes relacionats amb l'aplicació del Reglament General de Protecció de Dades.

Durant la Sessió s'efectuarà una anàlisi de la Llei Orgànica de Protecció de Dades i garantia dels drets digitals (LOPDGDD), i s'abordaran aspectes relacionats amb la responsabilitat activa, els Delegats de Protecció de Dades (DPD), els responsables i encarregats de tractament o la gestió del risc tecnològic, entre uns altres.

Durant l'esdeveniment es lliuraran els Premis Protecció de Dades 2018(Obre en nova finestra) , que aquest any aconsegueixen la seva 22ª edició. Aquests guardons reconeixen els treballs que promouen en major mesurada les bones pràctiques, la difusió i la recerca d'aquest dret fonamental.

La Sessió està dirigida a representants d'institucions, empresaris, professionals de la protecció de dades i ciutadans interessats en la matèria.

Les presentacions i fòrums realitzats a l'Auditori podran seguir-se en directe en streaming a través de la web de l'Agència(Obre en nova finestra) .

Programa(Obre en nova finestra)

Inscripció (Obre en nova finestra)

Font original de l'esdeveniment(Obre en nova finestra)

  • Govern obert
  • Ciutadà
  • Seguretat
Punt d'Accés General
Punt d'Accés General