accesskey_mod_content

Esdeveniments

Workshop europeu sobre accessibilitat web

  • Albert Borschette Conference Center (CCAB), rue Froissart 36, Brussel·les
  • 29 novembre 2017
  • 14:00

La Comissió Europea convida a les parts interessades a debatre sobre aspectes i pràctiques d'accessibilitat de llocs web i aplicacions mòbils amb el objectiu de recaptar les opinions dels interessats sobre els aspectes i les pràctiques d'accessibilitat de webs i apps.

L'objectiu d'aquest taller és que els interessats directes donin les seves opinions en particular, sobre declaracions d'accessibilitat, monitoreo de l'accessibilitat web i l'intercanvi de resultats de monitoreo per a un ús i anàlisis més àmplies, accessibilitat mòbil i monitoreo de l'accessibilitat d'aplicacions mòbils.

Amb la finalitat de desenvolupar els actes d'implementació, la CE ha encarregat una sèrie d'estudis que brinden recomanacions sobre temes rellevants. A més, es va establir un Grup d'Experts (WADex) integrat per experts governamentals i un subgrup d'experts no governamentals. El subgrup té la tasca de presentar recomanacions específiques.

Les organitzacions que representen els interessos de les persones amb discapacitat i de les persones majors, els interlocutors socials, la indústria que participen en la creació de programari d'accessibilitat en relació amb llocs web i aplicacions mòbils, i la societat civil estan convidats en particular.

Programa(Obre en nova finestra)

Inscripció(Obre en nova finestra)

Font original de la notícia(Obre en nova finestra)