accesskey_mod_content

Esdeveniments

Taller de "Coordinació de Recursos d'Idiomes" ELRC

  • Representació de la Comissió Europea a Espanya Passejo de la Castellana, 46
  • 26 gener 2016

Aquest taller està promogut per la Direcció general de Traducció de la Comissió Europea amb el suport de la Secretaria d'Estat de Telecomunicacions i per a la Societat de la Informació (SETSI).

La Comissió Europea està desenvolupant una Plataforma Automatitzada de Traducció en el marc del programa Connecting Europe Facility (CEF AT) amb la finalitat de facilitar la comunicació multilingüe i l'intercanvi de documents entre i amb les administracions públiques nacionals a Europa. Aquesta plataforma és gratuïta per a les institucions públiques europees i ha estat desenvolupada per la Direcció general de Traducció de la Comissió Europea.

D'altra banda, la SETSI, com a promotora del Pla d'Impuls de les Tecnologies del Llenguatge (PITL), en el marc de l'Agenda Digital per a Espanya i la política de Reutilització de la Informació del Sector Públic (RISP), reforça la comesa del consorci European Language Resource Coordination (ELRC) i recolza el desenvolupament de la plataforma CEF AT.

El taller, que serà inaugurat per la Comissió Europea i pel Secretari d'Estat de Telecomunicacions i per a la Societat de la Informació, comptarà amb la presència dels principals experts a nivell nacional i europeu en l'àmbit de la Traducció Automàtica i les Dades Obertes d'Interès Lingüístic, així com la participació de les institucions clau del sector.

Aquesta jornada-taller estarà centrada en les necessitats de traducció en les institucions públiques, amb especial èmfasi en els entorns de treball multilingües, així com en els recursos lingüístics disponibles en l'actualitat.

Per confirmar la seva participació, per favor contacti directament amb els organitzadors  locals del taller David Pérez (SETSI, MINETUR) i Núria Bel (en el correu nuria.bel@upf.edu) o inscrigui's en la següent adreça: http://www.lr-coordination.eu/events


Agenda de la jornada

 

orueba