accesskey_mod_content

El Programa de treball europeu de Ciberseguretat 2021-2022

  • Escoltar
  • Copiar
  • Imprimir PDF
  • Compartir

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

19 novembre 2021

Aquest document estableix el Programa de Treball de Ciberseguretat per a part de les accions que s'implementaran en els dos primers anys del Programa Europa Digital sota l'objectiu 3: Ciberseguretat i Confiança.

El Programa Europa Digital(Obre en nova finestra)  reforçarà les capacitats digitals crítiques de la UE centrant-se a les àrees clau d'intel·ligència artificial (IA), ciberseguretat, informàtica avançada, infraestructura de dades, governança i processament, el desplegament d'aquestes tecnologies i el seu millor ús per a sectors crítics com l'energia, medi ambient, manufactura, agricultura o salut.

Al seu torn, el Programa Europa Digital és estratègic per recolzar la transformació digital dels ecosistemes industrials de la UE. El finançament estarà disponible per als Estats membres de la UE, així com per a altres països associats al Programa (tret que s'especifiqui el contrari en la descripció del tema, el plec de condicions i la convocatòria de propostes).

El Programa Europa Digital també té com a objectiu la millora de les competències per proporcionar mà d'obra per a aquestes tecnologies digitals avançades. Recolza a la indústria, les pimes i l'administració pública en la seva transformació digital amb una xarxa reforçada de centres europeus d'innovació digital (EDIH)

Amb les accions contingudes en aquest Programa de Treball(Obre en nova finestra) , Europa Digital construirà equips, eines i infraestructures de dades avançades de ciberseguretat. recolzarà el desenvolupament i el millor ús dels coneixements i habilitats/habilitats europeus relacionats amb la ciberseguretat i promourà l'intercanvi de millors pràctiques i garantirà un ampli desplegament de les solucions de ciberseguretat més avançades en tota l'economia europea per garantir la resiliència, la integritat i la fiabilitat del mercat únic digital.

Font original de la notícia(Obre en nova finestra)

  • Seguretat