accesskey_mod_content

Publicació de l'Informe L'Administració Electrònica en les Comunitats Autònomes. CAU 2013

  • Opinar
  • Escoltar
  • Imprimir PDF
  • Compartir

"Noticia disponible únicamente con fines históricos y de hemeroteca. La información y enlaces mostrados se corresponden con los que estaban operativos a la fecha de su publicación. No se garantiza que continúen activos actualmente".

29 desembre 2014

Es publica una nova edició de l'informe CAU que monitora l'avanç de les Comunitats Autònomes cap a l'Administració electrònica. És la desena edició d'un informe que ha anat evolucionant en format i continguts per adaptar-se a les noves necessitats d'informació.

L'informe és fruit del treball dut a terme pel grup "Observatori, Indicadors i Mesures" creat en el marc del Comitè Sectorial d'Administració Electrònica depenent de la Conferència Sectorial d'Administració Pública. En aquest grup participen totes les Comunitats i Ciutats Autònomes coordinades per la Comunitat Autònoma de Galícia i el Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques.

La publicaciuón presenta informació, agregada i desglossada per Comunitats, d'indicadors relatius a implantació i ús de mòduls comuns de tramitació electrònica (registre electrònic, passarel·la de pagaments..), interoperabilitat, inici electrònic de procediments, i-democràcia,etc. També inclou informació del grau d'implementació aconseguit l'últim trimestre de 2014 dels principals serveis electrònics prestats per les Comunitats a ciutadans i empreses.

En aquesta edició es presenten els resultats de la presa de dades duta a terme en 2014, amb data de referència 31 de desembre de 2013, excepte para l'apartat de serveis electrònics a ciutadans i empreses la informació de les quals ha estat recollida a través de l'aplicació SIA (Sistema d'Informació Administrativa) actualitzada en general durant octubre-novembre de 2014.

La descàrrega de l'informe complet: Informi Administració Electrònica en les Comunitats Autònomes. CAU 2013(Obre en nova finestra)
 

  • Secretària General d'Administracion Digital i Observatori d'Administracion Electronica
  • Govern obert, Informes i Estudis

0 Comentaris

No hi ha comentaris