accesskey_mod_content
Icona app mòbil client @signa

App mòbil "Client @signa mòbil"

El projecte Client @signa permet integrar tecnologies de signatura electrònica en aplicacions Web d'una manera ràpida i segur, amb independència del maquinari o programari que pugui utilitzar l'usuari per accedir a aquestes aplicacions, complint d'aquesta manera el principi de neutralitat tecnològica. Persegueix ampliar la compatibilitat en la provisió de serveis públics basats en signatures electròniques i certificats amb un mínim esforç i inversió per part del proveïdor d'aquests serveis.

La creixent tendència a utilitzar dispositius mòbils per connectar-se a internet fa necessari adaptar el client @signa de l'entorn de l'ordinador de sobretaula al món mòbil, ampliat la compatibilitat actual (Windows, Linux, MAC) als sistemes operatius mòbils més estesos. Amb aquest objectiu el Ministeri de Política Territorial i Funció Pública ha desenvolupat l'aplicació per a dispositius mòbils "Cliente@firma Movil", que permet incorporar la signatura electrònica als serveis d'administració electrònica amb un mínim esforç i inversió i sense necessitat per part de l'integrador d'adquirir llicències de programari o integrar complexos productes en els seus servidors.

D'aquesta manera es facilita la implantació dels serveis basats en signatura electrònica, accessibles ara també a través del canal mòbil, mantenint una experiència d'usuari homogènia i satisfactòria.

L'APP ha de ser integrada pels serveis d'administració electrònica que desitgin incorporar mobilitat. Aquelles aplicacions que ja fan ús del miniapplet d'@signatura tenen compatibilitat amb la signatura en mobilitat gairebé automàticament. Pot realitzar una demostració d'ús a través de la següent pàgina Web: https://valide.redsara.es/firmamovil/demo.html(Obre en nova finestra)

Para més informació sobre el Client @signa o com integrar la signatura mòbil en les seves aplicacions pot consular la iniciativa relacionada:

http://administracionelectronica.gob.es/ctt/clienteafirma

El projecte Client @signa i "Client @signa mòbil" és programari lliure.

Descàrrega de l'aplicacion

L'aplicació "Client @signa movil" està disponible per a plataformes amb sistema operatiu Android(Obre en nova finestra) i, per a plataformes iOS(Obre en nova finestra) . La seva descàrrega és gratuïta des de Google Play o l'App Store d'Apple respectivament.

Accés Google play(Obre en nova finestra)                 Accés App Store(Obre en nova finestra)

1 Comentaris

  • francisco101979 02/02/2018 a les 10:04

    l'aplicació no val per res el primer no es pot descarregar en els dispositius mòbils perquè dona sempre l'error -504 i no es pot solucionar de cap manera haurien de perfeccionar per donar l'opció de fer gestions amb el telèfon mòbil.

 

Enllacis relacionatsEnllaços relacionats