accesskey_mod_content

Convocatòria del Premi Europeu del Sector Públic (EPSA) 2021

  • Escoltar
  • Copiar
  • Imprimir PDF
  • Compartir

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

24 maig 2021

L'Institut Europeu d'Administració Pública llança l'únic programa de premis a escala europea per a entitats del sector públic en tots els nivells de govern.

EIPA (Institut Europeu d'Administració Pública) i els seus socis institucionals llancen el Premi Europeu del Sector Públic (EPSA) 2021, l'únic programa de premis a escala europea per a entitats del sector públic en tots els nivells de govern. 
 
Sota el lema “ Construir una Europa millor per als ciutadans”, EPSA 2021 té com a objectiu mostrar i reconèixer aquelles solucions i polítiques que les administracions públiques han dut a terme en la prestació dels seus serveis.
 
EPSA 2021 premiarà projectes creatius que mostrin com el sector públic està responent de manera efectiva als principals desafiaments i demandes que sorgeixen en un context d'incertesa i cada vegada més complex, especialment durant l'últim any a causa de la crisi del Covid-19.
 
Les categories dels premis són: Administració Pública Digital, Administració Pública Verda i Administració Pública Innovadora, que premiaran respectivament projectes basats en solucions digitals, projectes que abordin els desafiaments del canvi climàtic, l'energia i la sostenibilitat, i projectes en els quals la innovació tracti de donar resposta als desafiaments econòmics i d'inclusió social.
 
El termini de sol·licitud es tanca el 28 de maig de 2021.
 
Aquest esdeveniment ofereix una oportunitat única al sector públic europeu per mostrar la seva obstinació innovadora, així com els seus assoliments, a una àmplia audiència.
 
Enllaç a l'esdeveniment  European Public Sector Award 2021(Obre en nova finestra)
 
 
  • Ciutadà
  • Cooperació interadministrativa