accesskey_mod_content

L'European Securities and Markets Authority (ESMA) estableix Inline XBRL com a format pel reporti financer des de l'1 de gener de 2020

  • Escoltar
  • Imprimir PDF
  • Compartir

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

23 desembre 2016

L'ESMA ha publicat el 22 de desembre una declaració en la qual s'estableix el format electrònic a ser utilitzat per comunicar la informació financera empresarial a partir de l'1 de gener de 2020 afavorint la interoperabilitat de la informació financera.

L'anàlisi realitzada per l'European Securities and Markets Authority (ESMA) ha conclòs que el format Inline XBRL és el més adequat per satisfer el requisit de la Unió Europea relatiu a la remissió dels informes financers anuals en un únic format electrònic, ja que permet que un sol document pugui ser processat de forma automatitzada com llegit per les persones.

La utilització d'un format únic permetrà a usuaris com a inversors, analistes i auditors dur a terme anàlisis i comparació de grans quantitats d'informació financera. L'accés als informes financers anuals per als inversors professionals i minoristes és essencial per crear mercats de capital sòlids en tota la UE.

Font original de la notícia(Obre en nova finestra)

  • Serveis electrònics