accesskey_mod_content

La Comunitat de Madrid inverteix 155 milions per aconseguir la plena implantació de la i-administració

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

05 maig 2014

La Comunitat és la regió d'Espanya que permet realitza el major nombre de tràmits en línia a ciutadans i professionals amb l'objectiu de facilitar i agilitar el seu tràmits amb l'Administració per estalviar-los temps i desplaçaments innecessaris. Per mantenir aquest nivell, el Govern regional invertirà aquest any 155 milions d'euros a través de l'Agència d'Informàtica i Comunicacions de la Comunitat (ICM).

En la Comunitat existeixen uns 1.247 procediments administratius diferents dels quals ja és possible realitzar telemàticament el 98%. A aquests que cerquen simplificar la relació entre el ciutadà i l'Administració, se sumen altres destinats als propis professionals com els quals es duen a terme en l'àmbit de l'educació amb els Sistemes d'Informació de Centres Educatius i en l'entorn sanitari a través de l'evolució de la història clínica electrònica o la centralització de les solucions corporatives d'Atenció Primària.

Font original de la notícia(Obre en nova finestra)

  • Serveis electrònics