accesskey_mod_content

Un portal web permet accedir a tots els tràmits administratius a Bilbao

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

18 novembre 2013

Tot un ventall de possibilitats s'obre des de fa uns dies davant els usuaris de bilbao.net, opcions per fer la seva vida més fàcil i apropar les labors administratives a un simple 'clic'. L'Ajuntament de Bilbao ha creat un portal d'administració electrònica, i-udala, una extensió de la seva pàgina web que permet accedir a un catàleg complet amb un cercador multicampo i una agenda detallada de tràmits. La iniciativa, que espera incrementar el nombre de visites al portal municipal amb una millor accessibilitat per als navegants, va ser presentada ahir per la regidor d'Economia i Hisenda, Marta Ajuria.

L'accés a aquesta nova eina pot fer-se de manera directa en bilbao.net/eudala, a través de la pestanya superior 'tràmits', o mitjançant un enllaç destacat en la part esquerra de la web local. El portal ofereix un catàleg que permet localitzar tots els tràmits municipals per àrees, temes, situació personal i persones destinatàries. «Va a resultar més còmode per als usuaris, que podran disposar de tota la informació que requereixin de manera immediata», va afirmar Ajuria.

Font original de la notícia(Obre en nova finestra)

  • Ciutadà
  • Serveis electrònics

0 Comentaris

No hi ha comentaris