" /> " /> PAe - L'administració electrònica a Castella i Lleó estalvia anualment a ciutadans i empresaris prop de 73 milions d'euros.
accesskey_mod_content

L'administració electrònica a Castella i Lleó estalvia anualment a ciutadans i empresaris prop de 73 milions d'euros.

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

18 febrer 2013

Evita també 650.000 "passejos" del contribuent i redueix costos administratius a la Junta per import de 3 milions.

L'extensió de l'administració electrònica, via telemàtica o per Internet, en tots els tràmits amb la Junta de Castella i Lleó es tradueix anualment en un estalvi de 73 milions d'euros per a ciutadans i empresaris, tal com ha destacat la consellera d'Hisenda, Pilar de l'Olmo, qui per això ha defensat la necessitat de seguir en la mateixa senda per potenciar i millorar el sistema de transmissió de dades 'online' i, sobretot, per garantir la seguretat dels mateixos.

De fet, la titular d'Hisenda, que ha inaugurat en les Corts les jornades titulades 'L'esquema nacional de seguretat', organitzades conjuntament entre la Junta i el Govern central, ha recordat la "aposta decidida" del seu departament per "tenir una administració cada vegada més moderna i pròxima al ciutadà", máxime en una Comunitat com Castella i Lleó, ha defensat, "amb una gran superfície i un elevat nombre de municipis" en la qual l'ús de les últimes tecnologies per a la tramitació administrativa es tradueix en un considerable estalvi de temps i diners.

Font original de la notícia(Obre en nova finestra)

  • Ciutadà
  • Empresa
  • Serveis electrònics