accesskey_mod_content

La Diputació de Màlaga estudia un projecte que ampliï el SmartCity de la capital a tota la Costa del Sol

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

09 abril 2013

La Diputació de Màlaga ha reunit a quinze municipis del litoral per estudiar l'engegada d'un projecte que ampliï el SmartCity, un model de gestió energètica sostenible, de la capital a tota la Costa del Sol.

El plantejament presentat per l'Ajuntament de Màlaga a través del regidor de Noves Tecnologies, Mario Cortés, és el d'adaptar a la província el projecte Smartcity que es duu a terme a Màlaga cabdal, ja que existeix una necessitat de coordinar i unificar tota la informació i serveis disponibles i incrementar els nivells d'excel·lència com a destinació turística.

Per això, l'objectiu és aconseguir la implantació d'eficiència en la gestió, reorganitzar els recursos i la creació d'una plataforma multi-ajuntament que ofereixi nous serveis als ciutadans, com a sistemes de geolocalització, localització de places lliures d'aparcaments o servei sobre l'estat de les platges, entre moltes altres opcions.

  • Desenvolupament de Sistemes
  • Serveis electrònics
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE
 
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE