accesskey_mod_content

Conclusió de la fase d'ideació dels projectes de "Consens per una Administració Oberta"

  • Escoltar
  • Copiar
  • Imprimir PDF
  • Compartir

13 setembre 2024

La Secretaria d'Estat de Funció Pública, a través de l'INAP, ha publicat els resultats de la fase d'ideació per a la reforma de l'Administració.

La Secretaria d'Estat de Funció Pública, a través de l'INAP , ha publicat els resultats corresponents a la fase d'ideació dels 18 projectes en els quals s'estructura el document marc "Consens per una Administració Oberta".

Aquesta documentació ha estat elaborada per les més de 200 persones integrants dels 18 grups de treball del Laboratori d'Innovació Pública de l'INAP, professionals de diferents Administracions públiques, universitats, plataformes ciutadanes, associacions i fundacions i agents socials que comparteixen un ferm compromís amb la transformació de l'Administració pública.

La composició dels grups ha procurat integrar a professionals de diferents Administracions públiques; universitats; plataformes ciutadanes; associacions i fundacions; i agents socials que comparteixen un ferm compromís amb la transformació de l'Administració pública. Totes elles han participat de forma altruista i desinteressada, la qual cosa subratlla la seva vocació de servei a la societat.

cal ressaltar que, per primera vegada, i conformement a una metodologia dissenyada per l'INAP, les persones han actuat de manera simultània en els projectes amb el suport i coordinació de professionals de la Secretaria d'Estat de la Funció Pública, superant d'aquesta manera tradicionals aproximacions a la reforma de l'Administració pública en favor d'un enfocament dissenyat per activar la intel·ligència col·lectiva a través de l'intercanvi d'idees i experiències, al mateix temps que s'assegura la sostenibilitat del procés fent protagonistes a els qui volen implicar-se de forma decidida en la transformació de l'Administració.

Font original de la notícia(Obre en nova finestra)

  • Informació i dades del sector públic
  • Govern obert, Informes i Estudis