accesskey_mod_content

El programa Kit Digital s'alça amb el Premi d'Internet 2024 en la categoria de Transformació Digital

  • Escoltar
  • Copiar
  • Imprimir PDF
  • Compartir

20 maig 2024

El guardó s'ha lliurat en un acte en el Senat amb motiu de la celebració del Dia d'Internet.

El programa Kit Digital, impulsat per Red.es per fomentar la digitalització de pimes i autònoms, s'ha alçat amb el Premi d'Internet 2024 en la categoria de Transformació Digital.  Un guardó lliurat en un acte en el Senat amb motiu de la celebració del Dia Mundial d'Internet. 

Este premio, recogido por el secretario general de Red.es, David Francisco Blanco, reconoce la aportación de Kit Digital a la digitalización del tejido empresarial español. El  Programa (Obre en nova finestra) té com a objectiu subvencionar l'adopció de solucions digitals disponibles al mercat, proveïdes per Agentes Digitalizadores, per a petites empreses, microempreses i persones en situació d'autoocupació. 

La finalitat de Kit Digital és facilitar als beneficiaris de les ajudes un progrés significatiu en els seus nivells de maduresa en l'aplicació de noves tecnologies, que els permeti avançar en àrees clau com la seva presència en internet, venda electrònica, gestió de clients i proveïdors, oficina digital, gestió i automatització de processos, així com ciberseguretat.

L'entrega de premis, que aquest any han celebrat el seu XXIX edició, ha reunit als representants d'empreses, organitzacions i institucions finalistes. Un total de 60 participants que aquest any han optat a aquests guardons en les categories de Transformació Digital, Marca Personal i Creadors de Contingut, Emprenedoria i Recerca i Ciudadanía Digital. 

En la seva convocatòria 2024 s'han registrat un total de 215 candidatures, així com més de 50.700 vots via online per seleccionar als finalistes, determinats per representants de les 62 organitzacions que conformen el Comitè d'Impuls del #diadeinternet.

Sobre el Dia d'internet

El Dia d'Internet és un projecte que sorgeix per celebrar el Dia Mundial de les Telecomunicacions i Societat de la Informació declarat per l'ONU en 2006. Se celebra el 17 de maig amb la finalitat de donar a conèixer les possibilitats de les noves tecnologies per a la millora del nivell de vida de la societat i promoure el seu ús.

Font original de la notícia(Obre en nova finestra)

  • Informació i dades del sector públic