accesskey_mod_content

Esdeveniments

  • Escoltar
  • Imprimir PDF
  • Compartir

DATAfórum Justícia 2024

  • Paranimf de la Facultat de Ciències de la Salut de la Universitat de Granada
  • 11 novembre 2024 - 13 novembre 2024

Granada acollirà el 'DATAfórum Justícia 2024', el gran fòrum anual del sector Justícia organitzat pel Ministeri de la Presidència, Justícia i Relacions amb les Corts, que analitza la relació del servei públic de Justícia amb la digitalització, les dades i l'humanisme.

Tal com ha anunciat el ministre de la Presidència, Justícia i Relacions amb les Corts, l'esdeveniment se celebrarà els dies 11, 12 i 13 de novembre, en el Paranimf PTS, situat en la Facultat de Ciències de la Salut de la Universitat de Granada, entitat coorganizadora aquest any.

Durant els tres dies, s'abordaran temes relacionats amb els sistemes digitals de justícia, la intel·ligència artificial, l'ús de la dada i la tecnologia en l'ecosistema judicial. Tot això a través de xerrades magistrals, taules rodones i debats.

També es realitzarà un datathon destinat al fet que estudiants, professionals de l'àmbit legal i informàtic, grups de recerca i startups proposin solucions davant els reptes plantejats per professionals de l'àmbit de la justícia i la informàtica, a través de les noves tecnologies orientades a la ciència de dades.

Aquest any comptarem amb destacats experts de l'administració, institucions i empreses privades que compartiran experiències sobre la importància de la dada com ben públic i la seva influència en la innovació de la Justícia. A més, aproparem les iniciatives de transformació digital de la Justícia als joves universitaris i universitàries amb l'objectiu que es converteixin en impulsors del canvi i per fomentar la seva participació en el procés.

'DATAfórum Justícia 2024', compta amb el suport institucional de la Junta d'Andalusia i l'Ajuntament de Granada.

Inscripció(Obre en nova finestra)  

Font original de l'esdeveniment(Obre en nova finestra)