accesskey_mod_content

L'app LexNET es renova amb una versió més senzilla, accessible i atractiva per als seus usuaris

  • Escoltar
  • Imprimir PDF
  • Compartir

23 abril 2024

L'aplicació APPLexNET permet visualitzar notificacions i trasllats de còpies pendents de descàrrega, consultar l'estat dels escrits o revisar els avisos publicats en LexNET

El Ministeri de la Presidència, Justícia i Relacions amb les Corts(Obre en nova finestra) ha publicat una nova versió de l'aplicació mòbil LexNET, denominada APPLexNET, per facilitar, agilitar i fer més accessible el maneig de la mateixa per part dels seus usuaris.

LexNET és un dels grans sistemes d'informació d'Espanya. L'any 2023 ha gestionat de manera completament electrònica 90.765.622 notificacions, 3.828.265 escrits iniciadores i 16.424.765 escrits de tràmit.

Per millorar la gestió d'aquestes comunicacions, l'APPLexNET permet als professionals de l'àmbit jurídic visualitzar les notificacions i els trasllats de còpies pendents de descàrrega, consultar l'estat dels escrits i revisar els avisos publicats en LexNET. Aquestes funcions suposen una pràctica millorada i més personalitzada de LexNET per als usuaris més assidus, que són els advocats, els procuradors i els graduats socials.

El redissenyo de l'aplicació va ser un dels reptes d'innovació plantejats a través del Centre Europeu d'empreses i Innovació del Principat d'Astúries (CEEI Astúries). Amb ell, l'Administració i les contractacions s'obren a tot tipus d'empreses, facilitant que aquestes puguin realitzar millores en grans projectes de país, beneficiant al teixit productiu en tot el territori, impulsant el món emprenedor i, sobretot, millorant el servei en oferir una experiència d'ús més simple i intuïtiva.

La nova versió d'APPLexNET ja està disponible en Google Play(Obre en nova finestra) i App Store(Obre en nova finestra) .

Font original de la notícia(Obre en nova finestra)

  • Desenvolupament de Sistemes, Aplicacions i Solucions Informàtiques