accesskey_mod_content

Esdeveniments

  • Escoltar
  • Imprimir PDF
  • Compartir

Interoperable Europe Academy 2024

  • Lovaina (Bèlgica) i online
  • 11 abril 2024 - 12 abril 2024

Els dies 11 i 12 d'abril, la Universitat belga KU Leuven serà l'escenari d'Interoperable Europe Academy 2024: l'Acadèmia en viu de dos dies de durada per a habilitats/habilitats digitals avançades en el camp del govern digital i la interoperabilitat. Aquest any, els funcionaris públics de tots els nivells del govern, els responsables polítics i els estudiants tindran l'oportunitat de conèixer tots els secrets de la Llei d'Europa Interoperable i explorar els propers passos.  

L'Acadèmia d'Europa Interoperable 2024 brindarà als membres de l'audiència una experiència d'ensenyament immersiu (gratuïta) que els brindarà una comprensió avançada de la Llei d'Europa Interoperable, les seves implicacions per a les administracions públiques de la UE i formes i eines pràctiques per desplegar el seu ple abast. Des de la governança, les avaluacions d'interoperabilitat i els entorns de proves regulatoris, fins a l'exploració de com les tecnologies emergents com la IA influeixen en la història, el públic trobarà nous enfocaments per implementar la Llei d'Europa Interoperable i descobrir com altres iniciatives en el camp del govern digital estan perfectament alineades amb la Llei d'Interoperabilitat. Llei Europa. 

Al seu torn, els participants tindran l'oportunitat d'intercanviar idees amb la Comissió Europea sobre les necessitats del sector públic per implementar la política d'interoperabilitat i garantir que els nous materials d'aprenentatge destinats al desenvolupament de capacitats s'adaptin als desafiaments actuals.  

Una àmplia varietat de tallers i panells de discussió, que es poden seguir presencialment o en línia, involucraran a experts altament professionals d'Interoperable Europe i KU Leuven. Aquests cursos ajudaran a difondre coneixements i despertar l'interès en nous camps amb la finalitat d'establir ponts per a futures cooperacions tant entre administracions públiques de la UE com horitzontalment entre administracions públiques de la UE. 

L'11 d'abril, l'atenció principal se centrarà en la Llei d'Europa Interoperable i els diversos aspectes pràctics relacionats amb ella. Aquests camps inclouen el monitoreo de la interoperabilitat, les avaluacions de la interoperabilitat, l'intercanvi i la reutilització de solucions i la formulació de polítiques preparades pel digital. 

El 12 d'abril se centrarà en els aspectes pràctics en interoperabilitat i transformació digital, com les tecnologies emergents en les administracions públiques, els espais de dades, el Catàleg OSS, l'Once-Only Technical System (OOTS) i AI4Interoperability. 

Obertura d'inscripcions el 19 de febrer.

Web de l'esdeveniment(Obre en nova finestra)

Font original de l'esdeveniment(Obre en nova finestra)