accesskey_mod_content

El Port@firmas és un servici per a la integració de la firma en els fluxos de treball organitzatius. Permet la firma de peticions utilitzant el client de firma d'@firma. Disposa d'un interfície d'accés  web a través de navegador que permet realitzar totes les funcions tant de creació de peticions de firma com de firma.

La creixent tendència a utilitzar dispositius mòbils per a connectar-se a internet fa necessari adaptar el portasignatures perquè facilite la firma de peticions des de dispositius mòbils. Açò afavorirà la ubiqüitat de la firma i l'agilitat de la tramitació administrativa.

Amb este objectiu el Ministeri de Política Territorial i Funció Pública ha desenvolupat l'aplicació per a dispositius mòbils "Port@firmas Movil", que permet visualitzar les peticions pendents de firma, filtrar-les, i incorporar la firma electrònica al Port@firmas web. D'esta manera es facilita la implantació dels servicis basats en firma electrònica, accessibles ara també a través del canal mòbil, mantenint una experiència d'usuari homogènia i satisfactòria.

Per a més informació sobre el Port@firmas o com integrar la firma mòbil en les seues aplicacions pot consular la iniciativa relacionada:

http://administracionelectronica.gob.es/ctt/portafirmas

El projecte Port@firmas és programari lliure.

Descàrrega de l'aplicacion

L'aplicació "Port@firmas movil" està disponible per a plataformes amb sistema operatiu Android(Obri en nova finestra) i per a plataformes iOS(Obri en nova finestra) . La seua descàrrega és gratuïta des de Google Play o l'App Store d'Apple respectivament.

Podrà trobar els manuals d'estes APPs en l'àrea de descàrregues de la solució Portasignatures del CTT.

Accés Google play(Obri en nova finestra)                 Accés App Store(Obri en nova finestra)

1 Comentaris

  • francisco101979 02/02/2018 a les 10:04

    l'aplicació no val per res del món el primer no es pot descarregar en els dispositius mòbils perquè dona sempre l'error -504 i no es pot solucionar de cap manera haurien de perfeccionar per a donar l'opció de fer gestions amb el telèfon mòbil.

 

Enllaces relacionatsEnllaços relacionats