accesskey_mod_content

Institut Nacional de Ciberseguretat d'Espanya (INCIBE)

Institut Nacional de Ciberseguretat d'Espanya S.A. (INCIBE) amb seu en León, és denominat així des del 28 d'octubre de 2014, segons l'acord adoptat en Junta General del 27 d'octubre de 2014. Abans es nomenava com a Institut Nacional de Tecnologies de la Comunicació, S.A. (INTECO).
Amb aquest canvi de denominació i imatge, INCIBE projecta una identitat d'acord amb la seva orientació estratègica i posicionament com a centre nacional de referència en ciberseguretat.

 

Publicacions en col·laboració sobre IPv6

Guia per a la incorporació d'IPv6 com a requisit de compra pública (2012)

14 març 2012

Estudi realitzat per l'Institut Nacional de Tecnologies de la Comunicació S.A. (INTECO) en col·laboració amb el Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques.
Publicat al març de 2012.- 1 fitxer pdf de 69 p.

  • NOTA: Dins del conjunt de mesures incloses en el Pla de foment per a la incorporació del Protocol d'Internet versió 6 (IPv6) a Espanya, aprovat en l'Acord de Consell de Ministres de 29 d'Abril de 2011, s'estableix que el Ministeri de Política Territorial i Administracions Públiques,“impulsarà la incorporació d'IPv6 com a requisit en la compra pública en productes i serveis de tecnologies de la informació i comunicacions”

  • Altres informes anteriors icona pdf(Obre en nova finestra)   Informe sobre les implicacions de seguretat en la implantació d'IPv6 (INTECO)(Obre en nova finestra) ( juny 2010)

  • icona descarrega interna  Veure en PAe Transició a IPv6 

  • Contractació

Publicacions sobre ciberseguretat i confiança digital dirigides a ciutadans i empreses

Guia per a empreses: identitat digital i reputació online

12 novembre 2012

Elaborada per l'Institut Nacional de Tecnologies de la Comunicació (INTECO).
Acompanya al document: Guia per a empreses: identitat digital i reputació online (PDF)(Obre en nova finestra)    models,en diferents llengües cooficials, de la fitxa d'identitat per a empreses

  • NOTA: l'objectiu és el de donar a conèixer els principals aspectes relacionats amb la privadesa i seguretat i aportar pautes per a la correcta creació i gestió de la identitat digital corporativa.

  • Seguretat

Guia per a l'ús segur/segur del DNI electrònic en Internet

25 octubre 2010

realitza, Observatori de la Seguretat de la Informació d'INTECO i Anova IT Consulting.- publica INTECO, 2010 

  • NOTA: Es realitzen jornades de difusió del DNI electrònic. 

  • Seguretat