accesskey_mod_content

Planes estratègics en la Ciutat Autònoma de Ceuta

Responsables i col·laboradors en el govern de l'administració digital

Ciutat Autònoma de Ceuta. Conselleria de Governació

li correspon la gestió entre altres de les Telecomunicacions, societat de la informació i programes de foment de les tecnologies de la informació i societat del coneixement (T.S.I.).

Altres documents relacionats amb l'administració digital

CEUTA Projectes

 

Portal corporatiu(Obri en nova finestra)

amb els següents apartats:
Directori: Apartat per a consultar les dades de contacte dels empleats de la Ciutat,
Calendari: Calendari anual laboral que mostra els dies festius locals, nacionals i de conveni.
Identitat: Secció a través de la qual es poden descarregar en diferents formats l'escut oficial de la ciutat i la seua versió "logotipada", a més de plantilles per a papereria.
Contacte: Formulari de contacte per a posar-se en comunicació amb el T.S.I. i resoldre dubtes concernents a este portal i el seu funcionament.

 

Portal Ceuta.es(Obri en nova finestra)

Amb el portal de Ceuta.es es pretén crear un projecte viu en el qual s'integren tots els servicis i àrees de la Ciutat en un únic portal.

El projecte naix de la necessitat d'actualitzar els portals de l'ajuntament i integrar-los tots, perquè tota la informació de la Ciutat seguisca un mateix criteri de disseny i unificació, podent accedir a tota la informació de la Ciutat en un mateix portal de forma clara, senzilla i accessible a tots.

L'ús d'un CMS (de programari lliure), obri la possibilitat que siguen els propis servicis i negociats els que gestionen el contingut de la seua àrea, aconseguint amb açò un major control i velocitat en la publicació de contingut. Amb un control d'accés d'usuaris que establix els permisos de cada persona per a les diferents àrees.

 

  • Servicis electrònics
Punt d'Accés General
Punt d'Accés General