accesskey_mod_content

Continua l'avanç de la direcció electrònica habilitada única

19 juliol 2021

Es constata una bona acceptació dels avisos per correu electrònic.

La Direcció Electrònica Habilitada  única avança en la seua consolidació com a punt únic de  notificacions per a totes les administracions augmentant progressivament el nombre d'organismes emissors que posen les seues notificacions a través de la plataforma, superant en el seu conjunt més de 2 milions de notificacions i comunicacions durant el mes de juny.

A més, es constata també l'increment en les visites i en les compareixences realitzades, aconseguint en la primera setmana de juliol més d'1,2 milions de visites i més de 42 mil compareixences a notificacions. Açò posa de manifest, la bona acceptació de la funcionalitat posada en marxa recentment que permet definir direccions de correu electrònic per a rebre avisos de posada a la disposició de notificacions administratives.

Així mateix se seguix avançant a dotar a la Direcció Electrònica Habilitada única de major funcionalitat que permeta una millor experiència d'usuari, alhora que s'assegura l'enrobustiment i la seguretat del sistema, en eixe sentit s'està avançant a disposar d'un buscador d'organismes emissors interactiu que permeta identificar fàcilment els organismes que ja posen les seues notificacions a través de la DEHú.

Recordem també que per als grans destinataris de notificacions administratives està disponible una interfície de compareixença automatitzada que obri la porta a poder integrar la compareixença i distribució de les notificacions  dins dels sistemes de gestió empresarials.

Pot consultar el detall de les Especificacions tècniques per a l'accés com a Gran Destinatari(Obri en nova finestra)

Més informació en la solució  DEHú(Obri en nova finestra)  del CTT(Obri en nova finestra) .

  • Centre de Transferència de Tecnologia