accesskey_mod_content

El CCN llança una nova versió de la seva eina PILAR

26 febrer 2021

La principal novetat és que la solució ara es troba disponible en les versions PILAR RM, per a Gestió de Riscos, i PILAR BCM, per a Continuïtat de Negoci.

Ja està disponible per a la seva descàrrega una nova versió de PILAR(Obre en nova finestra) , l'eina per a l'anàlisi de riscos del Centre Criptològic Nacional (CCN). Entre les novetats que ofereix aquesta actualització, PILAR 2021.1.3, destaca la possibilitat d'utilitzar la solució en dues versions diferenciades: PILAR RM - Anàlisi i Gestió de Riscos i PILAR BCM - Anàlisi d'Impacte i Continuïtat d'Operacions.

PILAR és un conjunt d'eines EAR (Entorn d'Anàlisi de Riscos) la funció dels quals és la  anàlisi i la gestió de riscos d'un sistema d'informació(Obre en nova finestra)  seguint la  metodologia Magerit(Obre en nova finestra)  (Metodologia d'Anàlisi i Gestió de Riscos dels Sistemes d'Informació) i està desenvolupada i finançada parcialment pel CCN. S'actualitzen periòdicament i existeixen diverses variants.

PILAR està dirigida a totes aquelles organitzacions/organismes que compten amb infraestructures de TIC i que tenen la necessitat de gestionar de forma eficient els seus actius, realitzant Anàlisis d'Impacte i Continuïtat d'Operacions, tant quantitatius com a qualitatius.

  • Seguretat