accesskey_mod_content

Debat en línia sobre la Directiva d'Accessibilitat Web

11 setembre 2020

Logo Observatori d'Accessibilitat Web

La Direcció general de Xarxes, Continguts i Tecnologia de Comunicacions de la Comissió Europea i el Fòrum Europeu de la Discapacitat han organitzat un debat en línia sobre la Directiva d'Accessibilitat Web per al dia 23 de setembre de 2020.

La Direcció general de Xarxes, Continguts i Tecnologia de Comunicacions de la Comissió Europea i el Fòrum Europeu de la Discapacitat li conviden a un debat en línia sobre la Directiva d'Accessibilitat Web, el 23 de setembre de 2020 (les places són limitades).

La Directiva sobre accessibilitat web, adoptada en 2016, establix el 23 de setembre de 2020 com la data en la qual tots els llocs web del sector públic de la UE hauran de ser accessibles per a les persones amb discapacitat. L'esdeveniment en línia marcarà esta important fita per a l'accessibilitat digital i la participació en la UE.

Les parts interessades clau destacaran els assoliments i els desafiaments pendents en termes d'implementació pràctica de l'accessibilitat web des de diferents perspectives, inclosos els responsables polítics, els Estats membres, els activistes, els usuaris, el món acadèmic i els professionals de l'accessibilitat.

L'esdeveniment en línia serà públic, gratuït i gravat. Es proporcionarà interpretació internacional de senyals i subtítols en viu.


Pot trobar més informació: en Fòrum Europeu de la Discapacitat(Obri en nova finestra)  o registrar-se directament en l'esdeveniment(Obri en nova finestra) .

  • Accessibilitat
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE
 
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE