accesskey_mod_content

Importants millores en ATENEA, la plataforma de reptes del CCN-CERT

20 abril 2020

Logo CCN-CERT

La plataforma de reptes de ciberseguretat del CCN-CERT permet que tot aquell amb inquietuds en este camp puga posar a prova els seus coneixements.

El CERT del Centre Criptològic Nacional (CCN-CERT) ha dut a terme una sèrie d'actualitzacions i millores en la seua plataforma de desafiaments de seguretat, ATENEA(Obri en nova finestra) , amb la finalitat d'enriquir l'experiència de l'usuari. Les principals novetats que presenten els reptes són:

  • Els usuaris podran rebre informació sobre nous reptes, competicions o qualsevol altre esdeveniment especial associat a la plataforma en el seu correu electrònic. Per a açò, bastarà amb marcar la casella "emails" disponible dins del perfil de l'usuari d'ATENEA.
  • S'introduïx la possibilitat de realitzar competicions privades entre els usuaris, els qui tindran la possibilitat tant de crear-les com d'accedir a elles, per a açò hauran de conéixer el codi d'accés. Estes competicions no afecten a la classificació general i solament es podrà participar en una al mateix temps. Així mateix, els usuaris tindran accés a una vista virtual de la seua classificació i els reptes que hagen sigut ja completats.
  • S'oferix la possibilitat de sol·licitar pistes sobre cert tipus de reptes. Estes sol·licituds s'agruparan i, en arribar a cert llindar, s'inclourà una pista en el repte corresponent.
  • Es podran valorar els reptes una vegada solucionats. D'esta forma, es podrà millorar l'experiència d'usuari a l'hora de dissenyar i planificar nous reptes.

Altres canvis que s'han dut a terme i que també afecten als usuaris de la plataforma ATENEA són:

  • La interfície s'ha modificat lleugerament per a incorporar de forma visual les notificacions sobre noves notícies i nous reptes.
  • Deixaran de publicar-se en la secció de notícies les publicacions de nous reptes i solament es mostrarà informació d'interés sobre la plataforma, així com de les seues competicions associades.
  • Desapareix el sistema actual de recepció de feedback i a partir d'ara únicament s'atendran suggeriments/incidències d'usuaris registrats en la plataforma que facen arribar aquesta informació des de la direcció de correu electrònic associada al seu compte al correu atenea@ccn-cert.cni.es

Font original de la notícia(Obri en nova finestra)

  • Seguretat
Punt d'Accés General
 
Punt d'Accés General