accesskey_mod_content

Obert el termini de presentació de candidatures per als Premis de Nacions Unides al Servici Públic 2019

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

19 setembre 2018

Logo de la UNPAN

Fins al pròxim 30 de novembre està obert el termini de presentació de nominacions al Premi de Servici Públic de les Nacions Unides, el més prestigiós reconeixement internacional a l'excel·lència en el servici públic

La UNPSA(Obri en nova finestra) promou i recompensa la innovació i l'excel·lència en els servicis públics en suport de la realització dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i el principi de no deixar a ningú arrere, que formen del nucli de l'Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible.

En esta edició, el premi il·lustra que el desenvolupament sostenible i la governança efectiva es basen en un servici públic competent. És un prestigiós reconeixement internacional de l'excel·lència en el servici públic i recompensa els assoliments i les contribucions de les institucions de servici públic que conduïxen a una administració pública més eficaç i receptiva en els països de tot el món.

Les nominacions per a l'UNPSA 2019 estan convidades en cinc categories:

  1. Oferint servicis inclusius i equitatius per a no deixar a ningú arrere
  2. Garantint enfocaments integrats en les institucions del sector públic
  3. Desenvolupant institucions públiques efectives i responsables
  4. Promovent la transformació digital en les institucions del sector públic
  5. Promovent servicis públics sensibles al gènere per a aconseguir els ODS

En 2019, el Departament d'Assumptes Econòmics i Socials de les Nacions Unides col·laborarà amb ONU-Dones en l'organització dels Premis, destacant l'important paper dels servicis públics sensibles al gènere en l'assoliment dels ODS.

Les iniciatives guanyadores seran reconegudes en el Dia del Servici Públic de les Nacions Unides, que el seu objectiu és "celebrar el valor i la virtut del servici públic a la comunitat" al juny de 2019.

Les nominacions han de completar-se en línia en portal d'UNPSA(Obri en nova finestra) .

El període de presentació de candidatures per a UNPSA 2019 finalitza el 30 de novembre, 2018. Les normes de presentació i el formulari de sol·licitud en línia estan disponibles en els sis idiomes oficials de les Nacions Unides. No obstant açò, encoratgem a totes les organitzacions nominadoras al fet que proporcionen traduccions voluntàries de les seues candidatures en un dels idiomes de treball de la Secretaria de les Nacions Unides, que són anglés i francés.

  • Accessibilitat
  • Cooperació interadministrativa