accesskey_mod_content

Publicació de l'Informe Pressuposats TIC 2017

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

07 març 2018

S'ha publicat l'edició de de l'Informe “Pressuposats de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions en l'AGE” corresponent a 2017 que desglossa i analitza la dimensió i estructura del Pressupost de Gastos i Inversions en Tecnologies de la Informació i les Comunicacions de l'AGE.

S'ha publicat la nova edició de de l'Informe “Pressuposats de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions en l'AGE” corresponent a 2017 que, com és habitual, analitza la dimensió i estructura del Pressupost de Gastos i Inversions en Tecnologies de la Informació i les Comunicacions de l'Administració de l'Estat i la Seguretat Social referits als Pressupostos del 2017 i l'execució del Pressupost 2016.

Com en anys anteriors, l'àmbit de l'estudi tant per al Pressupost 2017 com per a l'execució del 2016 ha considerat a més del subsector Estat i Seguretat Social, els Organismes Autònoms, Agències Estatals i Organismes Públics.

La Direcció general de Pressupostos i la Intervenció General de l'Administració de l'Estat, del Ministeri d'Hisenda i Funció Pública, han facilitat considerablement la realització d'este estudi proporcionant suports per al tractament automatitzat de la informació. Les dades relatives a l'àrea de la Seguretat Social han sigut proporcionats per la Subdirecció General de Pressupostos de la Seguretat Social segons el nivell de desagregació precisat en l'estudi. Finalment, els Departaments Ministerials han contribuït igualment a la realització de l'informe mitjançant la revisió de les dades.

Pot consultar i descarregar l'informe complet en l'apartat Descàrregues  de la secció dedicada a l'informe Pressuposats de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions de l'Administració de l'Estat.

  • Govern obert
  • Infraestructures i servicis comuns