accesskey_mod_content

El Consorci AOC entrega els Reconeixements d'Administració Oberta

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

20 abril 2018

En el marc de l'III Congrés de Govern Digital, es van entregar els Reconeixements d'Administració Oberta. Sant Feliu de Llobregat i Terrassa són els municipis millor valorats quant a l'ús de servicis digitals.

El  Congrés de Govern Digital Local  ha sigut el marc triat per a celebrar l'entrega dels Reconeixements d'Administració Oberta, uns guardons que entrega el Consorci AOC(Obri en nova finestra) i que premien els ajuntaments i consells comarcals que destaquen en la implantació de l'administració digital a les seues organitzacions.

L'acte d'entrega dels premis, celebrat en el Centre de Cultura de Contemporània de Barcelona (CCCB), va comptar amb la presència de, quasi, la totalitat dels premiats. Els Reconeixements d'Administració Oberta atorguen sobre la base d'uns indicadors objectius que proposa l'AOC analitzant les webs dels ens locals i l'ús dels servicis de l'AOC.

Amb les dades arreplegades es crea el "Mapa d'administració electrònica", una iniciativa singular, tant a nivell estatal com a europeu, que permet avaluar amb rigor el grau d'implantació i ús dels servicis públics digitals en els ajuntaments catalans.

Els principals guardonats són, segons la seua posició final:

  1. Ajuntament de Terrassa i Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat 
  2. Ajuntament de Girona 
  3. Ajuntament de Granollers

Per a veure els informes de l'AOC, i uns altres d'àmbit local, pot visitar esta pàgina del PAe. 

Font original de la notícia(Obri en nova finestra) .

  • Ciutadà
  • Govern obert