accesskey_mod_content

IPS s'adapta a les noves demandes tecnològiques, econòmiques i mediambientals de la societat

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

05 setembre 2017

El servici d'Inscripció en Proves Selectives incorpora noves funcionalitats juntament amb un nou interfície.

IPS (Inscripció en Proves Selectives) és l'aplicació que s'utilitza per a inscriure's en els processos selectius dels aspirants a llocs d'empleats públics. Facilita el pagament de la taxa i ompliment de la sol·licitud, tant de forma presencial com per mitjans digitals.

IPS compta amb un nou interfície gràfic que facilita l'ús a la ciutadania en general, adaptant-se als nous dispositius mòbils.

A més, s'ha modificat el pagament de la taxa sense necessitat d'efectuar firma electrònica basada en certificats i sumat a la publicació de les noves bases comunes que possibiliten a un Centre Gestor restringir l'ús de sol·licituds en paper(Obri en nova finestra) , suposa un avanç significatiu en l'adaptació a les demandes tecnològiques que efectua la societat, en línia amb l'estalvi de costos i respecte al medi ambient exigits a totes les administracions en l'actualitat.

Més informació sobre la solució IPS en CTT.

  • Centre de Transferència de Tecnologia