accesskey_mod_content

Nova versió del Portal de l'Administració Electrònica (PAe)

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

26 octubre 2017

S'acaba de llançar una nova versió del Portal d'Administració Electrònica (PAe) i del Centre de Transferència de Tecnologia, en la qual s'han incorporat millores tant per als usuaris externs com per als administradors de les solucions ací allotjades.

En esta nova versió de PAe i del Centre de Transferència de tecnologia s'incorporen diferents noves funcionalitats per a tots els usuaris del portal que han sigut demandades per diferents usuaris.

Quant a la identificació, s'incorpora a les opcions ja existents la possibilitat d'autenticació de l'usuari usant les credencials d'AUTENTICA AUTENTICA . La gestió dels permisos i accés a les funcionalitats de PAe es mantindrà a través del CAS actual, per tant, els usuaris actuals no hauran de realitzar cap canvi.

Si un usuari desitja associar les seues credencials d'AUTENTICA amb les d'un usuari ja existent en PAe, serà necessari que el compte de correu electrònic o el DNI coincidisquen en tots dos sistemes. Si no és així, quan s'accedisca usant AUTENTICA es considerarà que es tracta d'un usuari nou en PAe i se li assignaran nous permisos.

Quant a la participació, s'amplien les opcions per a remetre comentaris i per a participar en els fòrums. Serà possible fer-ho subministrant un correu electrònic i seguint el procés de validació que se li remetrà a eixe correu electrònic.

Per al Centre de Transferència de Tecnologia s'incorporen diferents noves funcionalitats que afectaran tant als usuaris finals com als responsables de solucions:

  • Per a millorar la consulta d'informació de les solucions des de l'àmbit internacional, la pestanya general de totes les solucions comptarà amb un botó "Abstract" que permetrà accedir a un resum de la solució en anglés. Estos continguts són proveïts pels responsables de les diferents solucions, podent existir major o menor detall en la informació subministrada per a cada solució en este idioma.
  • En l'àrea de descàrregues, si el seu administrador així ho desitja, s'inclourà, per a cadascuna de les noves descàrregues que s'afigen, la data d'actualització del fitxer.
  • Les solucions podran habilitar, si així ho desitgen, l'ús del fòrum de la seua pestanya col·laboració, a usuaris fora de les administracions públiques.

Per a més informació, pot visitar l'Àrea Àrea de Descàrregues del CTT .

  • Infraestructures i servicis comuns
  • Servicis electrònics