accesskey_mod_content

Premis del concurs Sharing & Reuse

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

24 febrer 2017

logo Comissió Europea

Els premis es lliuraran durant la Conferència de Sharing & Reuse del 29 de març a Lisboa.

L'objectiu dels premis del concurs de Sharing & Reuse de la Comissió Europea és sensibilitzar sobre els beneficis de compartir i reutilitzar solucions TIC en el sector públic.

Un total de 100.000€ es lliuraran a administracions públiques que hagin aconseguit beneficis a través de la compartició de solucions TIC i que tinguin un potencial per a una reutilització més àmplia a Europa.

17 solucionis TIC preseleccionades en el concurs

La Comissió Europea ha anunciat els primers resultats del concurs Sharing & Reuse. En total es van rebre 118 sol·licituds, de les quals 96 complien amb els criteris d'elegibilitat. El comitè d'avaluació (consistent en 4 subcomités) va preseleccionar les 17 millors solucions en les 4 categories. Les aplicacions presentades van ser avaluades en el disseny de la solució, governança, impacte/resultat, grau de reutilització i sostenibilitat.

L'anunci públic dels guanyadors tindrà lloc durant la cerimònia d'entrega de premis en la Conferència de Sharing & Reuse del 29 de març a Lisboa, Portugal. Es lliuraran premis de 15.000€ i 10.000€ respectivament per al primer i segon equips classificats en cada categoria. Les solucions en tercer i quart lloc rebran un certificat d'excel·lència. A totes les administracions públiques que han estat preseleccionades se'ls donarà l'oportunitat de presentar la seva solució durant la conferència. Les inscripcions estan obertes fins al 22 de març.

Dins del conjunt de solucions preseleccionades 4 procedeixen d'Espanya:

  • gvSIG Desktop, Sistema d'Informació Geogràfica lliure (Generalitat Valenciana)
  • Sentilo, plataforma de sensors i actuadors dissenyada per a un entorn SmartCity (Aj. Barcelona)
  • REGWEB, gestió de registres presencials d'entrada i sortida d'un organisme (Govern de les Illes Balears)
  • SEDIPUALBA, conjunt de serveis comuns per a una gestió administrativa digital completa  (Diputació d'Albacete)

Si ho desitja pot consultar la resta de solucions preseleccionades(Obre en nova finestra) ordenades per categoria.

  • Centre de Transferència de Tecnologia