accesskey_mod_content

Premi de Nacions Unides al Servei Públic (UNPSA) 2017

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

19 gener 2017

Fins al proper 28 de febrer està obert el termini de presentació de nominacions al Premi de Servei Públic de les Nacions Unides és el més prestigiós reconeixement internacional a l'excel·lència en el servei públic. Es premien els assoliments creatius i les contribucions de les institucions de servei públic que condueixen a una administració pública més eficaç i sensible als països de tot el món. 

El Premi de Nacions Unides al Servei Públic (United Nations Public Service Awards, UNPSA) és el més prestigiós reconeixement internacional a l'excel·lència en el servei públic. Es premien els assoliments creatius i les contribucions de les institucions de servei públic que condueixen a una administració pública més eficaç i sensible als països de tot el món. A través d'un concurs anual, els Premis de les Nacions Unides al Servei Públic promouen la labor, la professionalitat i la visibilitat del servei públic.

Les Nacions Unides ha iniciat el termini per acceptar candidatures(Obre en nova finestra) per als Premis UNPSA 2017, termini que estarà obert fins al 28 de febrer de 2017.

En 2017, les candidatures per als premis es divideixen en tres categories:

  • Integració dels més pobres i vulnerables a través de serveis inclusius i de participació.
  • Promoció de la transparència, la rendició de comptes i la integritat en el servei públic.
  • Innovació i excel·lència en la prestació de serveis de salut.

Els premis seran lliurats el 23 de juny de 2017, durant la celebració del Fòrum de Nacions Unides sobre el Servei Públic, que tindrà lloc a Holanda. El 23 de juny és el Dia del Servei Públic de les Nacions Unides, la finalitat de les quals és celebrar "el valor i l'excel·lència que el servei públic tenen per a la societat; destacar la contribució dels serveis públics en el procés de desenvolupament; reconèixer el treball dels funcionaris públics, i estimular als joves a seguir carreres en el sector públic". Des de la primera entrega dels premis en el 2003, Nacions Unides ha rebut un nombre creixent de nominacions de tot el món.

Font original de la notícia(Obre en nova finestra) .

  • Govern obert
  • Ciutadà