accesskey_mod_content

Disponibles el portal de Firma Electrònica i el portal informatiu de Cl@ve en versió responsive

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

20 setembre 2016

Este canvi millora l'accessibilitat dels portals, el posicionament (SEU) i permet l'accés a la informació adaptada a diferents dispositius de forma més còmoda i senzilla.

L'evolució de l'accés als llocs web al llarg dels últims anys reflectix una tendència que no per esperada, resulta prou sorprenent: l'ascens imparable del consum de continguts des de dispositius mòbils, smartphones i tablets.

L'ús de diferents dispositius amb grandàries de pantalla variables crea la necessitat de redissenyar i optimitzar els llocs web perquè els seus continguts s'adapten a escenaris diferents.

En el portal de Firma Electrònica ( http://firmaelectronica.gob.es/)(Obri en nova finestra) i en el portal informatiu Cl@ve (http://clave.gob.es(Obri en nova finestra) ) s'ha simplificat la maquetació en la mesura que siga possible i s'ha modificat la distribució dels elements de les pàgines. L'objectiu ha sigut adaptar la disposició dels continguts per a possibilitar la claredat de visualització en pantalles de diferents dimensions.

  • Mobilitat