accesskey_mod_content

Publicada la nova versió distribuible d'Inside v.2.0.6

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

05 setembre 2016

La versió v 2.0.6 inclou un gran nombre de millores, algunes de calat, com la creació d'un interfície web d'usuari per a poder realitzar totes les operacions disponibles en Inside també de forma manual.

InSide és un sistema per a la gestió de documents i expedients electrònics que complix els requisits perquè tots dos puguen emmagatzemar-se i/o obtindre's segons l'Esquema Nacional d'Interoperabilitat. Suposa la gestió documental íntegrament electrònica dels documents de la gestió viva de l'expedient, com a pas previ a l'arxivat definitiu de la documentació en un format interoperable i durador.

Permet l'associació de documents a expedients, la gestió de l'índex (mitjançant carpetes i vinculacions d'expedients) i també la validació i visualització dels documents i expedients per al seu ús en paper, i la gestió de les firmes de cada fitxer gestionat.

L'1 de Setembre s'ha publicat una nova versió distribuible de l'aplicació Inside, amb llicència EUPL. Inclou nombrosos canvis, millores i correccions a més d'haver-se dotat d'interfície web per a poder ser utilitzada com a aplicació d'usuari final. Este paquet inclou el codi font així com els binaris, llibreries i documentació necessària per a la seua instal·lació.

Més informació en l'àrea de descàrregues de la solució INSIDE del CTT.

  • Centre de Transferència de Tecnologia
  • Infraestructures i servicis comuns