accesskey_mod_content

Nova versió de la Guia d'aplicació de la Norma Tècnica d'Interoperabilitat de Política de gestió de documents electrònics

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

31 octubre 2016

Aquesta nova versió de la guia actualitza l'existent d'acord amb les lleis 39/2015 i 40/2015 per facilitar l'aplicació de la Norma Tècnica d'Interoperabilitat de Política de gestió de documents electrònics.

La  guia  és una eina de suport per a l'aplicació del que es disposa en la  NTI de Política de gestió de documents electrònics  que estableix els conceptes relacionats amb el desenvolupament de  polítiques de gestió de documents electrònics  per part de les Administracions públiques, incloent els aspectes relacionats amb la seva implantació pràctica, i identificació dels requisits i processos de la gestió dels documents electrònics.

Les lleis  39/2015  i  40/2015  introdueixen novetats que han de tenir-se en consideració en l'aplicació de les  normes tècniques d'interoperabilitat . Amb la publicació d'aquesta  Guia d'aplicació de la Norma Tècnica d'Interoperabilitat de Política de gestió de documents electrònics  es completa la revisió i actualització de les 5 guies relatives al document electrònic.

El  Esquema Nacional d'Interoperabilitat  estableix la sèrie de  Normes Tècniques d'Interoperabilitat  que són de compliment obligat per les AA.PP. i que desenvolupen aspectes concrets de la interoperabilitat.

  • Lleis 39 i 40
  • Interoperabilitat