accesskey_mod_content

Noves funcionalitats col·laboratives en PAe i CTT

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

19 octubre 2016

Aquestes millores pretenen millorar el nivell de participació i col·laboració dels usuaris del portal així com facilitar que es mantinguin millor informats del que succeeix en PAe i en cadascuna de les solucions i comunitats. 

Volem conèixer la vostra opinió i experiència pel que fa als continguts publicats en PAe per això, per a totes les pàgines disponibles en PAe, mitjançant una senzillíssima enquesta situada al final de cada pàgina podreu indicar-nos si us ha resultat o no útil el contingut així com reportar-nos fallades o sol·licituds de millora.

Les vostres contribucions serviran per conèixer millor els vostres interessos i poder anar adaptant els continguts a les vostres necessitats. No deixeu de participar.

Amb aquesta nova versió també volem millorar les opcions de subscripció al PAe ampliant les disponibles i permetent que, tant els usuaris del PAe (inclosos CTT i Comunitats) com els usuaris no registrats que facilitin el seu correu electrònic, puguin personalitzar les seves preferències.

Les solucionis CTT i les comunitats de col·laboració ja permetien la subscripció a cadascuna d'elles per mantenir-se informats de les notícies i de les actualitzacions de continguts realitzades a l'àrea de descàrregues, oferint així un canal de comunicació específic per a cada solució o comunitat. A aquestes opcions s'incorpora la possibilitat de subscripció als fòrums de col·laboració de les comunitats i de les solucions del CTT així com als fòrums generals del PAe. Així mateix, es permet que cada usuari subscrit pugui personalitzar si vol rebre els 3 tipus de subscripció disponibles (notícies, documents, fòrum) o si només vol estar subscrit a un d'ells.

La gestió de subscripcions a solucions del CTT i a les comunitats de col·laboració tindrà les següents característiques:

 • La subscripció inclourà per a cada solució o comunitat (segons les opcions que se seleccionin):
  • Notícies: Les notícies que s'hagin donat de alta en aquesta solució.
  • Documents: Els canvis en documents de l'àrea de descàrregues de les solucions o de l'apartat documents de les comunitats:
   • Es notificaran altes de nous fitxers (descàrregues) i modificacions de fitxers (actualitzacions que impliquin pujada d'un nou fitxer)
   • No es notificaran canvis en literals de les carpetes, descripcions, noms de les descàrregues, etc.
   • Existirà un enllaç al fitxer per poder descarregar-ho directament.
  • Fòrums: Els missatges enviats als fòrums.
 • La subscripció a una solució o comunitat es realitzarà de forma individualitzada en cadascuna d'elles. Aquesta opció estarà disponible en la seva corresponent pestanya "general". Des d'allí es podrà sol·licitar l'alta o la baixa per a cadascuna de les opcions de subscripció disponibles.
 • L'enviament de les subscripcions a notícies i documents es realitzarà diàriament. Per a cada solució a la qual es trobi subscrit es rebrà un únic correu acumulant tots els canvis realitzats en aquest dia per a aquesta solució. Si no existeixen canvis no es rebrà cap correu electrònic.
 • L'enviament de les subscripcions als fòrums es realitzarà cada hora enviant un correu electrònic per cada missatge registrat en el fòrum. Si no existeixen canvis no es rebrà cap correu electrònic.
 • La subscripció a una solució es podrà realitzar també per usuaris anònims que accedeixen per internet encara que en aquest cas només se'ls notificaran actualitzacions de continguts  declarats com a públics.
 • Els usuaris registrats en PAe podran consultar de forma agregada les solucions i les comunitats a les quins es troben subscrits. Per a això una vegada identificats amb el seu usuari en PAe, podran accedir en el menú superior dret a "Configuració" i en la nova pantalla que apareix hauran d'accedir a "subscripcions".

Recordeu que per gestionar correctament les vostres subscripcions és imprescindible que mantingueu actualitzades els comptes de correu electrònic associades als vostres usuaris en PAe.
 

 • Cooperació interadministrativa