accesskey_mod_content

Notific@ àmplia els "Enviaments Massius" a totes les vies de posada a disposició

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

25 novembre 2016

logo notifica

S'han incorporat millores en la funcionalitat d'Enviaments Massius a Notific@

La funcionalitat que permetia realitzar Enviaments Massius a Notific@ per a la seua entrega al destinatari per Carpeta Ciutadana i en cas necessari per via postal,  ha sigut millorada a fi de facilitar el seu ús per a totes les vies de posada a disposició.

A partir del pròxim dilluns dia 28 de novembre,  es podran realitzar també enviaments massius que oferixen la posada a la disposició dels enviaments a través d'una diversa combinatòria de vies. Les noves alternatives són les següents:

  • Enviament massiu a Carpeta Ciutadana (les opcions de Carpeta Ciutadana, estan també disponibles per a la Seu Electrònica de l'Organisme emissor,  si estiguera activa).
  • Enviament massiu en el qual els destinataris són “Obligats”. S'oferirà  en Carpeta Ciutadana i una vegada esgotat el “retard”, es posarà a disposició a través de la Direcció Electrònica Habilitada
  • Enviament massiu en el qual els destinataris són “Voluntaris”. En este cas, es posarà a disposició per Carpeta Ciutadana, seguit de la Direcció Electrònica Habilitada i si no hi ha altre remei, es distribuirà per via postal.

Més informació sobre la solució Notifica   en el CTT

  • Centre de Transferència de Tecnologia
  • Servicis electrònics