accesskey_mod_content

Nova versió d'ACCEDISCA amb disseny responsive

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

02 novembre 2016

ACCEDISCA evoluciona cap a la seua versió 3.5 que incorpora, entre altres novetats, un disseny responsive de la interfície del mòdul de Seu electrònica.

ACCEDISCA (Accés dels Ciudadanos als Expedients de l'Administració), és una plataforma modular que integra tres components principals: una seu-i; un complet gestor per a la tramitació electrònica dels expedients que s'inicien en la seu; i una ferramenta per a la seua administració i configuració, que inclou un gestor de continguts de la seu i un editor de formularis propi.

Actualment, l'ús de dispositius mòbils per a navegar per internet experimenta un creixement constant. Per este motiu, s'ha dut a terme una labor de redissenye i incorporació de capacitats Responsive, que permet l'adequada visualització d'una Seu-i implementada amb ACCEDISCA, independentment del dispositiu que el ciutadà utilitze en l'accés (mòbils, tauletes, etc.). Es millora sensiblement l'experiència de l'usuari, amb una web adaptable i flexible.

La nova versió ha sigut desplegada recentment en la instància d'ACCEDISCA sobre la qual es recolza la Seu electrònica de la Secretària d'Estat d'Administracions Públiques (SEAP).(Obri en nova finestra)

Més informació sobre la solució ACCEDISCA  en el CTT

  • Interoperabilitat
  • Servicis electrònics