accesskey_mod_content

Nova Guia d'accessibilitat en documents PDF

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

02 setembre 2015

logo observatori d'accessibilitat

L'Observatori d'Accessibilitat Web publica una nova versió de la Guia d'accessibilitat en documents PDF adaptada a la norma UNIX 139803:2012 i que també tracta la problemàtica de generació de document accessibles en office word i lliure office.

L'Observatori Observatori d'Accessibilitat Web continua preparant materials d'ajuda que servisquen de suport per a l'aplicació del nou estàndard UNIX 139803:2012(Obri en nova finestra) (equivalent a les WCAG 2.0).

En esta ocasió es publica una nova versió de la Guia d'Accessibilitat en documents PDF adaptada a la norma UNIX 139803:2012.

L'accessibilitat dels continguts disponibles en internet implica també als documents PDF. Per tant, és necessari assegurar que este tipus de documents, que són visualitzats des d'una interfície diferent al navegador web, seguisquen sent accessibles.

Esta guia d'ajuda es dirigix als editors de continguts que necessiten generar materials accessibles. Encara que s'aborda des del punt de vista de la generació final d'un document PDF accessible, també arreplega els passos que cal donar per a generar documents accessibles en office word o en lliure office i que són la base per a generar el document PDF final accessible.

Esta nova guia s'ha publicat en el tradicional format PDF i en format ePUB per a facilitar la seua consulta i lectura. La seua descàrrega es troba disponible des de l'apartat "Accessibilitat en PDF"

  • Accessibilitat