" /> PAe - FACe i CL@VE reben sengles premis TIC AGE
accesskey_mod_content

FACe i CL@VE reben sengles premis TIC AGE

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

29 abril 2015

La fundació SOCINFO ha atorgat hui dia 29 d'abril de 2015, entre altres premiats, el premi "TIC AGE 2015" a FACe - Punt General d'Entrada de Factures Electròniques de l'Administració General de l'Estat i a la plataforma CL@VE - Identitat electrònica per a les administracions públiques

FACe és un projecte de la Direcció de Técnologías de la Informació i les Comunicacions del Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques que es regix per la llei 25/2013 d'impuls de la factura electrònica i la creació dels registres comptables de factures en el Sector Públic.Presta servicis de finestreta de recepció de factures electròniques tant a la pròpia Administració General de l'Estat com a més de 6.000 Administracions Públiques que s'han adherit al seu ús, entre elles 16 de les 17 Comunitats Autònomes espanyoles.

Cl@ve és la plataforma comuna del Sector Públic Administratiu Estatal per a la identificació, autenticació i firma electrònica mitjançant l'ús de claus concertades, oberta a la seua utilització per part de totes les Administracions Públiques. Cl@ve és un sistema orientat a unificar i simplificar l'accés electrònic dels ciutadans als servicis públics, permetent que estos puguen identificar-se davant l'Administració mitjançant claus concertades (usuari més contrasenya), sense haver de recordar claus diferents per a accedir als diferents servicis.

Es tracta d'un projecte col·laboratiu en el qual para la seua construcció i prestació de servici estan col·laborant diferents actors:

Direcció de Tecnologies de la Informació i Comunicacions com a responsables del servici i oferint la passarel·la mediadora i portal informatiu.
Seguretat Social oferint el sistema de cl@ve permanent.
Agència Estatal d'Administració Tributària oferint el sistema de cl@ve pin.
Direcció general de la Policia per a la futura provisió de la firma en el núvol.

La fundació SOCINFO(Obri en nova finestra) ha atorgat hui dia 29 d'abril de 2015, els premis "TIC AGE 2015"(Obri en nova finestra) . Dos dels guardonats han sigut FACe - Punt General d'Entrada de Factures Electròniques de l'Administració General de l'Estat i la plataforma CL@VE - Identitat electrònica per a les administracions públiques.

Més informació sobre la solucion FACe
Més informació sobre la solucion Cl@ve

  • Ciutadà
  • Empresa
  • Identitat i Firma electrònica