accesskey_mod_content

Noves guies d'accessibilitat dirigides als editors finals de continguts i a la gestió de l'accessibilitat pròpia dels gestors de continguts

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

01 setembre 2014

Logo observatori d'accessibilitat web

L'Observatori d'Accessibilitat Web publica dos noves Guies d'Accessibilitat. Una sobre Qüestions Bàsiques d'Accessibilitat per als Editors Finals de Continguts i una altra sobre la Gestió de l'Accessibilitat en Gestors de Continguts. Les dos estan adaptades a la norma UNIX 139803:2012.

L'Observatori d'Accessibilitat Web continua preparant materials d'ajuda que servisquen de suport per a l'aplicació del nou estàndard UNIX 139803:2012(Obri en nova finestra) (equivalent a les WCAG 2.0).

En esta ocasió es publiquen dos noves guies. Una sobre Qüestions Bàsiques d'Accessibilitat per als Editors Finals de Continguts i una altra sobre la Gestió de l'Accessibilitat en Gestors de Continguts. Les dos estan adaptades a la norma UNIX 139803:2012.

Estes guies d'ajuda es dirigixen als editors finals de continguts i als tècnics administradors dels llocs web.

L'objectiu és oferir unes guies d'ajuda que arrepleguen les qüestions d'accessibilitat que han de tindre en compte els editors finals de continguts i les qüestions d'accessibilitat pròpies dels gestors de continguts que han de tindre en compte els tècnics administradors de llocs web per a implementar en un gestor de continguts.

Estes noves guies s'han publicat en el tradicional format PDF i en format ePUB per a facilitar la seua consulta i lectura. La seua descàrrega es troba disponible des de l'apartat " Guies Pràctiques d'accessibilitat "

Els tècnics responsables del desenvolupament de portals de les administracions públiques poden usar els fòrums de la Comunitat Accessibilitat(Obri en nova finestra) per a resoldre dubtes referent a esta guia.

  • Accessibilitat