Indicadors en OBSAE que permet analitzar la implantació i ús de l'Administració Electrònica i de les TIC en les Administracions Públiques, a través d'un ampli conjunt d'indicadors.

" /> Indicadors en OBSAE que permet analitzar la implantació i ús de l'Administració Electrònica i de les TIC en les Administracions Públiques, a través d'un ampli conjunt d'indicadors." /> PAe - Disponible nou apartat Indicadors DATAOBSAE en l'Observatori d'Administració Electrònica
accesskey_mod_content

Disponible nou apartat Indicadors DATAOBSAE en l'Observatori d'Administració Electrònica

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

31 octubre 2014

logotip obsae

S'ha incorporat un nou apartat d'Indicadors Indicadors en OBSAE que permet analitzar la implantació i ús de l'Administració Electrònica i de les TIC en les Administracions Públiques, a través d'un ampli conjunt d'indicadors.

La ferramenta, implantada en OBSAE fa uns mesos en fase inicial, s'ha millorat substancialment amb la incorporació de nous àmbits d'anàlisis.

Als indicadors que mostren l'evolució de penetració i ús dels servicis electrònics comuns prestats a ciutadans, a empreses i a les diferents Administracions des de la Direcció de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions (DTIC), s'han afegit els indicadors arreplegats en els informes sobre situació de les TIC en els diferents àmbits administratius (Administració General de l'Estat, Comunitats Autònomes i Entitats Locals) elaborats per la mateixa Direcció, així com altres indicadors de fonts externes.

La presentació gràfica i interactiva facilita l'anàlisi de la informació. S'han afegit nous desglossaments d'indicadors, informes addicionals i la presentació en mapes d'aquells indicadors amb informació territorialisada. La ferramenta permet l'exportació de les taules i gràfics diferents formats per a la seua reutilització.

L'actualització dels indicadors es duu a terme mensual o anualment segons la seua naturalesa.

(Obri en nova finestra)

  • Observatori d'Administració Electrònica
  • Infraestructures i servicis comuns