accesskey_mod_content

Novetats FACe - Publicada Resolució per la qual s'estableixen les condicions tècniques nomalizadas del punt general d'entrada de factures electròniques

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

22 octubre 2014

logotip FACE

El passat 21 d'octubre s'ha publicat en BOE la Resolució de 10 d'octubre de 2014, de la Secretaria d'Estat d'Administracions Públiques i de la Secretaria d'Estat de Pressupostos i Despeses, en la qual es es estableixen les condicions tècniques normalitzades del punt general d'entrada de factures electròniques.

En aquesta resolució s'estableixen les condicions tècniques normalitzades en matèria de fluxos d'estats de les factures electròniques i en matèria d'interfície de serveis web que han de reunir els punts generals d'entrada de factures electròniques de les Administracions Públiques a les quals es refereix l'article 2.2 de la Llei 25/2013, de 27 de desembre, d'impuls de la factura electrònica i creació del registre comptable de factures en el Sector Públic.

Veure Resolució en el BOE(Obre en nova finestra)

Més informació sobre FACe 

  • Empresa
  • Serveis electrònics