accesskey_mod_content

Àlaba, Bizkaia i Guipúscoa firmen els seus convenis de col·laboració per a l'intercanvi d'informació amb finalitats tributàries

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

18 març 2014

En el marc de col·laboració mútua que ha de presidir les relacions entre les Administracions Tributàries, les Hisendes forals reforcen així la seua col·laboració en la lluita contra el frau fiscal.

S'han firmat els convenis de col·laboració entre les tres diputacions basques per a la formalització d'un sistema estable i recíproc d'intercanvi d'informació fiscal en l'exercici de les seues respectives competències.

L'objecte d'aquests acords bilaterals entre les Hisendes Forals de la CAPV és el d'establir les condicions i procediments pels quals s'ha de regir l'intercanvi recíproc d'informació, preservant, en tot cas, els drets de les persones al fet que es referix la mateixa, així com arbitrar un mecanisme tècnic de comunicació en temps real de les bases de dades tributàries per a reforçar la lluita contra el frau.

D'esta manera, es regula el flux d'informació, fixant els continguts, regulant els mecanismes i establint l'abast de la informació a compartir perquè, de manera ordenada, controlada, canalitzada i automàtica transite la informació necessària per a una eficaç gestió tributària.

Font original de la notícia(Obri en nova finestra)

  • Cooperació interadministrativa