accesskey_mod_content

Àlaba, Bizkaia i Guipúscoa signen els seus convenis de col·laboració per a l'intercanvi d'informació amb finalitats tributàries

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

18 març 2014

En el marc de col·laboració mútua que ha de presidir les relacions entre les Administracions Tributàries, les Hisendes forals reforcen així la seva col·laboració en la lluita contra el frau fiscal.

S'han signat els convenis de col·laboració entre les tres diputacions basques per a la formalització d'un sistema estable i recíproc d'intercanvi d'informació fiscal en l'exercici de les seves respectives competències.

L'objecte d'aquests acords bilaterals entre les Hisendes Forals de la CAPV és el d'establir les condicions i procediments pels quals s'ha de regir l'intercanvi recíproc d'informació, preservant, en tot cas, els drets de les persones al fet que es refereix la mateixa, així com arbitrar un mecanisme tècnic de comunicació en temps real de les bases de dades tributàries per reforçar la lluita contra el frau.

D'aquesta manera, es regula el flux d'informació, fixant els continguts, regulant els mecanismes i establint l'abast de la informació a compartir perquè, de manera ordenada, controlada, canalitzada i automàtica transiti la informació necessària per a una eficaç gestió tributària.

Font original de la notícia(Obre en nova finestra)

  • Cooperació interadministrativa