accesskey_mod_content

El Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques i la Universitat de Múrcia presentis en la Future Internet Assembly 2014.

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

17 març 2014

logo Future Internet Assambly

Participen en el workshop organitzat pel projecte GEN6: “La transició a IPv6 en la pràctica – L'experiència dels Governs”, el dimarts 18 de març, presentant una sessió sobre interoperabilitat transfronterera IPv6 basada en STORK

La Future Internet Assembly(Obre en nova finestra)   se celebra els propers dies 17, 18, 19 i 20 de març a Atenes, coincidint amb la presidència grega. Es tracta d'un esdeveniment que reuneix a més de 150 projectes europeus orientats a la Internet del futur, que combina sessions plenàries i workshops amb una exposició on es mostren diferents tecnologies, aplicacions, sistemes i solucions innovadores.

El projecto GEN6(Obre en nova finestra) , organitzador del workshop, i en el qual participen el Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques, el Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme, i la Universitat de Múrcia, té com a objectiu impulsar el desplegament d'IPv6 a Europa, mitjançant l'execució d'una sèrie d'experiències pioneres de transició a IPv6 en Administracions Públiques de diferents països, i la seva disseminació en la Unió Europea.

Durant la sessió presentada pel Ministeri i la Universitat, es descriuran les motivacions i els desafiaments per al desplegament de serveis transfronterers d'administració electrònica en IPv6, usant com a base la plataforma europea de reconeixement transfronterer d'identitats electròniques desenvolupada en el projecte STORK .

Font original de la notícia(Obre en nova finestra)

Més informació sobre la transició a IPv6 a Espanya

Fullet PDF: IPv6 Spanish Pilot - eGovernment Services with IPv6(Obre en nova finestra)

  • Interoperabilitat
  • Cooperació interadministrativa