accesskey_mod_content

El nou reglament de la UE en identificació electrònica i servicis de confiança més a prop.

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

10 març 2014

logo Comissió europea

El Parlament Europeu, el Consell i la Comissió han aconseguit un acord polític sobre els elements fonamentals d'esta nova regulació, que constituïx un pas essencial per a aconseguir el Mercat Únic Digital.

El nou reglament vé a satisfer la necessitat de disposar d'entorn legal predictible per a la identificació electrònica i els servicis de confiança en el món digital en operacions transfrontereres. D'una banda, assegurarà que ciutadans i empreses puguen utilitzar les seues credencials d'identitat electrònica per a accedir a servicis públics, i eventualment privats, en altres països europeus. D'altra banda, eliminarà les barreres que impedixen disposar d'un mercat únic en els servicis electrònics de confiança , assegurant que tenen el mateix valor legal que els seus equivalents en paper.

Font original de la notícia(Obri en nova finestra)

  • Identitat i Firma electrònica