accesskey_mod_content

El Consell de la Unió Europea adopta el nou reglament de la UE en identificació electrònica i servicis de confiança.

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

24 juliol 2014

logo Comissió europea

Amb açò culmina l'acord aconseguit amb el Parlament Europeu al començament d'enguany sobre esta nova regulació, que constituïx un pas essencial cap al Mercat Únic Digital.

El nou reglament proporciona una base comuna per a la interacció electrònica segura entre ciutadans, empreses i administracions, amb l'objectiu d'incrementar l'eficàcia dels servicis públics i privats online i el comerç electrònic en la UE, i d'augmentar la confiança en les transaccions electròniques en el mercat interior. Establix les condicions per al reconeixement mutu d'identitats electròniques entre països de la UE; definix regles per als servicis de confiança, en particular per a transaccions electròniques; i crea un nou marc legal per a la firma electrònica, els segells electrònics, els segells de temps, els documents electrònics, els servicis d'entrega electrònica certificada, i els servicis d'autenticació de llocs web

El reglament entrarà en vigor 20 dies després de la seua publicació en el Diari Oficial de la Unió Europea, la qual cosa s'espera que ocórrega en els pròxims dies.

Font original de la notícia(Obri en nova finestra)

  • Identitat i Firma electrònica

0 Comentaris

No hi ha comentaris